TIPURI DE APARTAMENTE

APARTAMENTE CU 2 CAMERE

Pentru ca noi construim pentru tine si confortul tau! De ce spunem asta? Pentru numeroasele avantaje pe care le ofera.

APARTAMENTE CU 3 CAMERE

O gama variata de apartamente ce se diferentiaza prin: suprafata, orientare si compartimentare, concepute atat pentru cei tineri aflati la inceput de drum cat si pentru familii cu mai multi membri.

Catali va invita

SA PROGRAMATI

O VIZIONARE

Catali te invita sa faci cea mai buna investitie pentru tine si familia ta!

Va oferim proiecte rezidentiale, special create pentru familiile moderne contemporane, la cele mai accesibile preturi de pe piata!

De ce sa alegi apartamentele de la Catali Imobiliare?

Va oferim proiecte rezidentiale, special create pentru familiile moderne contemporane, la cele mai accesibile preturi de pe piata!

Catali este un proiect complet in care observam experienta dezvoltatorului in locuintele realizate si in alegerea zonei atat in rezistenta structurii din punct de vedere seismic cat si in compartimentarea ideala spatioasa cu suprafete vitrate generoase.

Aproape de tot ceea ce conteaza

UN STIL DE VIAȚĂ MAI BUN

Cu o locație privilegiată, la Catali Imobiliare rămâi aproape de tot ceea ce contează pentru tine.

proiect-removebg-preview
1.

CAUȚI APARTAMENTE DE VANZARE IN PITESTI?

Am pus pasiune și un design arhitectural deosebit în proiect, pentru a crea un loc cu adevărat special, chiar în zona centrală a Pitestiului.

ap1
2.

APARTAMENTE DE VANZARE

Aproape de școli, grădinițe, stații  dar și de centrul orasului, complexul este poziționat excelent, în inima orașului care nu se oprește niciodată și totuși, fiind totodată oaza de relaxare de care ai nevoie la finele unei zile.

ap3
3.

INVESTEȘTE ACUM ÎN VIITORUL TĂU

Catali Imobiliare este locul în care tu și familia ta veți redefini un nou standard de locuințe, într-un apartament în care veți găsi spațiul de care aveți nevoie, finisajele de calitate, moderne, liniștea și oaza de relaxare de la finele oricărei zile agitate, precum și orice punct de interes aproape.

PROIECTE FINALIZATE SI NOUTATI

CITESTE ULTIMELE STIRI DESPRE CATALI IMOBILIARE